Συνεργάτες

Corfu Wireless

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να είσαι μέρος μιας υπέροχης περιόδου όπως το Corfu Wireless.
Η Corfu Wireless είναι μια εταιρεία της Κέρκυρας που επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικής υπηρεσίας Διαδικτύου σε κατοικίες και επιχειρήσεις στη ΒΔ Κέρκυρα. Καλύπτοντας περισσότερες από 10 περιοχές, η DoIT Solutions εντάχθηκε στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης τα τελευταία 6 χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες @ www.corfuwireless.com

Arillas Forum

Ως μέρος της τοπικής κοινότητας εργαζόμαστε όλοι μαζί, όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις για το καλύτερο της πατρίδας μας, του Αρίλλα. Όλοι που μπορούν να κάνουν κάτι είναι πάντα καλύτεροι από το τίποτα, και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βελτιώσει τη θέση μας. Ο Δημήτρης Κούρκουλος καλύπτει και διαχειρίζεται τον ιστότοπο της Arillas www.arillas.com και το Arillas's Forum, όπου μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες ειδήσεις και πληροφορίες και γιατί να μην συνομιλήσετε με άλλους επισκέπτες και ντόπιους.
Περισσότερες πληροφορίες @ www.arillas.com & www.arillas.com/forum/

Corfu Info

Corfu Info is diferrent site from usuals as the team focused on collecting or getting new webcams on different places around Corfu and threw they platform showing to us threw the Internet, or with live view or with static images.
Also you can find unique timelapse video from each camera.
Have a look here www.corfu-info.com.
If you want to be part of the idea free of charge sent us an email @ info@doitcorfu.gr

DoIT Solutions

 
Arillas,Corfu Greece

 
T1: +30 2661 700722

© 2023 by DoIT Solutions.